Že k Vánocům patří vůně perníkového koření a skořice? A co takhle raději trocha exotické vůně Asie? Pokud se zajímáte o asijské jazyky, nebo máte v okolí někoho, koho Korea, Japonsko nebo Čína nenechává chladnými, tak jsme pro vás vymysleli průvodce, který ideální dárečky dovede až pod stromeček!

Vymysleli jsme za vás, co se k sobě hodí! S naším průvodcem najdete tip pro každého, stačí kliknout a objednat, o zbytek se postaráme. A navíc – v sadě jsou jednotlivé produkty výhodnější. Tak směle do toho!




„Učení má být takové, abychom to, co se nám předkládá, chápali jako cenný dar, ne jako povinnost, která nám má zkazit dobrou náladu.“

Albert Einstein



Sada pro psaní znaků

Pro koho: písař, který stále potřebuje objevovat nové znaky, zn. pořád

Znaky jsou krásné i složité, ale jedno je jisté – bez psaní se do hlavy nedostanou. Tak ať to i nějak vypadá! Čtverečky v sešitu a bloku pomohou vycvičit tvar i sklon písma, speciální kaligrafické pero zajistí precizní linie znaků. Pero je navíc v krásném provedení z japonského papíru.

Grafomaniakům u stromečku zazáří oči víc než svíčky na adventním věnci.

Objednej zde: SADA PRO PSANÍ ZNAKŮ




Sada s katakanou

Pro koho: objevitel japonských přejímek z angličtiny, které chce konečně rozluštit

Katakana pozlobí nejednoho studenta japonštiny, někdy i pokročilejšího. S písankou, která má mnemotechnické pomůcky, s kapesní sadou s kartičkami a se sešitem na procvičování budete precizně vybaveni.

Do nového roku budete vše umět, jako když samuraj katanou (nebo katakanou?) mrská.

Objednej zde: SADA S KATAKANOU




Sada s K-Pop figurkou

Pro koho: fanoušek BTS, který hodlá pokořit korejské písmo

Nauč se korejskou abecedu hangul rychle a snadno s návodnou učebnicí se cvičeními. A to ideálně přímo pod dohledem člena BTS z exkluzivní série figurek POP! přímo z Koreje. To už je pořádná motivace, ne?

A konečně budeš umět napsat jeho jméno v originále nebo si číst texty písniček.

Objednej zde: SADA S K-POP FIGURKOU




Sada s Puzzle a korejskou příručkou

Pro koho: ten, kdo chce proniknout do korejštiny a nezbláznit se

Nesedí ti klasické učebnice, ale chceš se naučit korejsky? Začni s příručkou šikovných frázemi, které tě zábavným způsobem provedou základy jazyka. A že je 1100 frází hodně? Je potřeba mozku dopřát odpočinek. Procvič ho v přestávkách skládáním puzzle – usměje se na tebe něco víc než štěstí, bude to člen BTS.

Za rámeček si budeš moct dát svého oblíbence i nově nabyté znalosti!

Objednej zde: SADA S PUZZLE A KOREJSKOU PŘÍRUČKOU




Sada pro korejštináře začátečníka

Pro koho: student korejštiny, který už tuší, ale chce jít o úroveň dál

Už pochytáváš slovíčka ze svých oblíbených songů? To je super, ale asi by to chtělo podpořit nějakým systematickým zdrojem. Sáhni po naší sadě učebnic korejštiny pro začátečníky a nic tě nezarazí. Najdeš vyvážený mix průvodce gramatikou, knížkou na procvičení slovní zásoby a také první čtení.

A do nového roku vstup už jako korejštinářský padawan.

Objednej zde: SADA PRO KOREJŠTINÁŘE ZAČÁTEČNÍKA




Sada pro pokročilého korejštináře

Pro koho: ten, pro koho je hangul a pozdravy je už zoufale málo

Učíš se korejsky už nějakou dobu a neustálé omílání začátků už ti nestačí? Vyzbroj se výbavou pro další úroveň studia. Přinášíme ideální kombinaci příručky gramatiky pro středně pokročilé, cvičebnici na slovní zásobu a propracovanou grafickou příručku s frázemi pro každý den.

Už nic nebrání stát se v korejštině rytířem Jedi a šlehat frázemi jako světelným mečem.

Objednej zde: SADA PRO POKROČILÉHO KOREJŠTINÁŘE




Sada pro studium HSK

Pro koho: zdatný student čínštiny, který ctí principy Konfucia

Už od starověku v Číně věděli, že cesta ke znalostem a moudrosti vede přes pilné studium. A důkazem je projít zkouškami. A skutečně dobrý student čínštiny se vybaví dobrými pomůckami – příručním slovníčkem s příklady pro úrovně HSK 4 a 5 a cvičebnicí pro úroveň HSK 4.

A vždy budete vědět, kde jste právě skončili, dostanete dvě čínsky laděné záložky!

Objednej zde: SADA PRO STUDIUM HSK




Sada čtení v čínštině – Dong Dong

Pro koho: ten, kdo se chce k čínštině přiblížit odlehčenou formou

Teprve se s čínštinou seznamujete, ale hledáte příležitost se pocvičit? Anebo se čínsky učí vaše dítko? Ať už tak nebo tak, pro procvičení slovíček, znaků i výslovnosti se s vámi vydá opička Dong Dong ve svých tematických příhodách. Vhodné pro začátečníky, opatřeno CD s nahrávkami.

Pročtěte na pokračování kompletní sadu pěti knížek!

Objednej zde: SADA ČTENÍ V ČÍNŠTINĚ – DONG DONG




Sada čtení v čínštině – Mei Mei

Pro koho: začátečnický student čínštiny ve věku od 5 do 105 let

Pokud je pro vás čínština relativní novinka, ale hledáte všechny příležitosti, jak se k ní přiblížit, tak je sada přesně pro vás nebo vaše blízké. Panda Mei Mei vám ve zjednodušené četbě kromě procvičení jazyka (včetně poslechu na CD) předvede i některé prvky z čínské kultury. A nepotřebuje k tomu na pomoc ani krtka, je roztomilá sama o sobě. Ideální pro děti i dospělé.

V pěti výtiscích objevte všechna dobrodružství.

Objednej zde: SADA ČTENÍ V ČÍNŠTINĚ – MEI MEI




Sada čtení v čínštině – Staré čínské legendy

Pro koho: amatérský sběratel čínské lidové slovesnosti

Baví vás historie Číny? Ne všechno jsou možná ověřená fakta, ale i legendy a tradované příběhy dokreslí obrázek o této pozoruhodné kultuře. Pronikněte do světa strhujících příběhů, které přežily generac,e v knížkách pro středně pokročilé. Bát se nemusíte ani složitých znaků, k dispozici je stále pinyin, ale i nahrávky a především poutavé ilustrace.

Nechte se o svátcích unést hned třemi příběhy do orientálních dálek.

Objednej zde: SADA ČTENÍ V ČÍNŠTINĚ – STARÉ ČÍNSKÉ LEGENDY




Anebo si sestavte i vlastní kombinaci knížek či jiných radostí, které vás na našem eshopu zaujmou. Určitě nesáhnete vedle. A pokud budete v koncích, dejte nám vědět a rádi vám s výběrem pomůžeme. I když letos nemůžeme všichni být spolu, tak to ale určitě spolu vymyslíme.